Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, maj 2020

Maj måned begynder med konstante justeringer der foretages i, hvordan du skal organisere dit professionelle liv, i en tid hvor arbejdsmiljøet gennemgår en proces med transformation og forandring. Samtidig smedes der mange nye sociale relationer. Bliv ved med at eliminere unødige arbejdsprocesser og udtynd projekter til et absolut minimum. Starten af maj er et udmærket tidspunkt til at droppe arbejde, som ikke har en fremtid.

Omkring den 20. maj ændrer dit fokus sig og en ny periode begynder, hvor socialt engagement har top prioritet. Mange venner og bekendte kæmper med kaotiske betingelser, som efterlader dem forvirrede og uden retningssans. For dig er den tid dog udmærket til at opbygge relationer – faktisk kan den enlige Løve virkelig konsolidere sociale og romantiske bånd. At arbejde med en ven eller en partner, kan være både givende og succesfuld på dette tidspunkt.

Der er en underlig følelse midt i maj, fordi der er så mange ting som går i stå. Rigtig mange mennesker omtænker planer og projekter og spekulerer på, hvornår de kan komme tilbage. Det ser ud til, at ting vil tage betydelig længere tid end de forventede og maj og juni egner sig bedst til at pleje dine relationer.

Dagens Horoskop